Parochie Maria Moeder van Barmhartigheid

Info-avonden over de toekomst van de Kerkgebouwen

In oktober 2023 publiceerde het Bisdom Roermond de brochure “Het huis van God in de Parochie”.
Hierin wordt de situatie belicht van de kerkgebouwen in onze provincie. Met deze brochure worden de kerkbesturen uitgenodigd om over de toekomst van hun kerkgebouwen na te denken.

Het is vanzelfsprekend dat de toekomst van de kerken een van de belangrijkste aandachtspunten is van een kerkbestuur en wij er steeds mee bezig zijn. Maar net als in het verleden willen wij ook nu weer de parochianen erbij betrekken.
Wat is de stand van zaken?
Wat moeten en kunnen wij als missionaire gemeenschap in deze doen? Maar alles doen we samen met u, de parochianen, want zonder u gaat het niet!
Daarom organiseren wij de volgende info-avonden over de toekomst van onze kerkgebouwen:
H. Catharinakerk Grevenbicht op dinsdag 4 juni om 20:00 uur
H. Willibrorduskerk Obbicht op woensdag 5 juni om 20.00 uur
H. Martinuskerk Holtum op donderdag 6 juni om 20:00 uur
H. Catharinakerk Buchten op dinsdag 11 juni om 20:00 uur
H. Martinuskerk Born op woensdag 12 juni om 20:00 uur
Uw aanwezigheid en inbreng wordt zeer op prijs gesteld.