Parochie Maria Moeder van Barmhartigheid

Sacrementsprocessie en laeve in Obbeeg

Na het succes van de eerste editie presenteren de samenwerkende Obbichter verenigingen ook dit jaar vol trots; ‘Laeve in Obbeeg’! Hét breed gedragen initiatief voor en door de inwoners van Obbicht. Vanuit de gezamenlijke intentie om de sacramentsprocessie in stand te houden en meer karakter te geven heeft men zich ook bij elkaar gepakt om de nazit eveneens een verbonden karakter te geven.  

 Laeve!

Het dubbelzijdige karakter van ‘meer dan wonen alleen’ (Leven) en samen genieten en af en toe ‘kebaal’ maken komt volledig samen in de meer dan toepasselijke naam ‘Laeve in Obbeeg’ welke op haar beurt naadloos aansluit bij de sacramentsprocessie alsook het bestaande leefbaarheidsinitiatief van Stichting NtR dat sinds enkele jaren geleden traditioneel in het Kermisweekend plaatsvindt. Niet voor niets zullen de Obbichter verenigingen zich dan ook op dit jaar op en rond de Obbichter Markt verbinden en presenteren om samen met de inwoners te genieten van al moois dat ons kerkdorp te bieden heeft en de leefbaarheid daadwerkelijk samen te vieren! 

Kermiszondag (2 juni 2024)

‘Laeve in Obbeeg’ zal dit jaar plaatsvinden op kermiszondag (2 juni 2024) op en rond de Markt in Obbicht. De festiviteiten zullen net als vorig jaar aansluitend aan de processie van start gaan. Meer informatie volgt snel, maar zorg dat u de datum in uw agenda alvast omcirkeld! 

Namens de samenwerkende verenigingen; alvast tot dan!

Plaats een reactie